Monday, March 22, 2010

άλλη μία καθημερινή τραγωδία (ούτε ο βίντεμπεργκ)

Αυτοκτονία μητέρας και κόρης

Τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία των πέντε κυνηγών στο Αγρίνιο που σόκαρε την τοπική κοινή γνώμη στις 25 Νοεμβρίου του 2006 και το δράμα στο μικρό χωριό Καμαρούλα συνεχίζεται, με θύματα τη 52χρονη μητέρα και τη 16χρονη αδερφή του Αλέξη Νικολόπουλου -ενός από τους κυνηγούς.

Σύμφωνα με την αστυνομία η μητέρα του Α. Νικολόπουλου δεν άντεξε το χαμό του παιδιού της και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της πίνοντας φυτοφάρμακο. Στο σπίτι βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ανέφερε τον λόγο που την οδήγησε στην αυτοκτονία.

Όταν η 16χρονη βρήκε τη μητέρα της νεκρή, άφησε και εκείνη σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς τη μητέρα της και αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας επίσης φυτοφάρμακο.

Μητέρα και κόρη βρέθηκαν αναίσθητες στο πάτωμα του σπιτιού τους από τον άλλο γιο της οικογένειας, ο οποίος επέστρεψε από την Αθήνα, όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει τον αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Ο 23χρονος ειδοποίησε την αστυνομία και ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε την αιτία θανάτου.

Το Νοέμβριο 2006, ο Αλέξης και τέσσερις ακόμη συγγενείς του έπεσαν νεκροί την ώρα που κυνηγούσαν, από τα πυρά των κτηνοτρόφων Διονύση και Λυσίμαχου Φούκα, πατέρα και γιου, που άνοιξαν πυρ εναντίον τους, καθώς όπως ισχυρίστηκαν στις καταθέσεις τους, φοβήθηκαν ότι θα προκαλέσουν κακό στα ζώα τους.

από εδώ: http://www.news247.gr/a/4!124058

No comments:

Post a Comment